Hoe het idee is ontstaan

In 2013 is Frederik van Son, oprichter en eigenaar van Filotes, begonnen met kitesurfen tijdens een vakantie op Schiermonnikoog.

Frederik: “Als ik vertel dat ik kitesurf, valt mij op dat veel mensen super enthousiast worden en me vertellen dat ze dat nog altijd een keer willen leren. Met vaak allerlei excuses dat ze er nog niet aan begonnen zijn. Zoals: “ik ben er eigenlijk te oud voor”. Of ze hebben een andere overtuiging.

In januari 2021 ontmoette ik een dame van 64. Het was hartje winter en 2 graden boven nul. Toen ze van het water stapte, vertelde ze me dat ze 5 jaar geleden was begonnen met kitesurfen. Zij had duidelijk een andere overtuiging, drive en wilskracht om stappen te zetten om haar droom te verwezenlijken. Ik schreef er een blog over Geloof niet alles wat je denkt.”

Het resultaat van onze Personal Agility methode is dat je veel meer leeft en werkt vanuit de kern wie jij echt bent, je bewust kiest om de dingen te doen die bij jou passen en jij je performance, impact en werkplezier verdubbelt.

Onze passie voor Personal Agility en kitesurfen combineren we nu in de Filotes Kitesurf Retreat.

Benieuwd naar ons programma en de Kitesurf Retreat? Of heb je een andere coachvraag? We praten graag met je verder in een persoonlijk gesprek.