Herken je dit?

 • Je hebt een leidinggevende of sturende rol binnen je organisatie en jullie zijn al geruime tijd bezig met Agile.
 • De versnelling en de wendbaarheid van de organisatie vallen tegen en je interventies om dit te verbeteren die zo logisch lijken, werken niet zoals verwacht. Je kan er niet de vinger opleggen waarom het niet werkt en je hebt het idee dat jij de enige bent in de organisatie die die urgentie ziet.
 • De werkdruk is hoger dan ooit. Je merkt hierdoor dat er veel stress is, bij jezelf, maar ook in de organisatie. Het werk kost meer energie en je bent steeds vaker in de avonden nog aan het werk
 • Goede mensen verlaten het bedrijf, om verschillende redenen, maar vooral omdat ze in de huidige omgeving gefrustreerd raken en niet tot hun recht komen.
 • Deadlines worden gemist en je hebt te maken met ontevreden klanten. Als dit zo doorgaat lopen ze weg.
 • Budgetten worden niet gerealiseerd en je begint je af te vragen wanneer het punt komt waarop deze hele Agile transformatie haar vruchten af gaat werpen.  

De reden dat er ooit begonnen is met Agile werken, en de belofte die daar aan hing, was natuurlijk heel anders. De realiteit is weerbarstiger dan verwacht en gehoopt. 

Je verlangt naar het doorbraak moment. Het moment waarop de moeite die er nu gedaan wordt, haar vruchten af gaat werpen. Voor je gevoel hebben jij en de organisatie echt al veel gedaan, er zijn trainingen gevolgd, mensen hebben veel tijd gekregen om te wennen, er is oneindig veel overlegd en vastgelegd samen, en toch.. levert de organisatie nog steeds niet op de meest eenvoudige manier meer waarde, en blijft de doorbraak uit. 

Hoe zou het zijn als?

 • Je weer on track bent?
 • Je de touwtjes van de transformatie weer in handen hebt?
 • Je weet wat je te doen staat?
 • Je weet hoe je de transformatie eenvoudig weer vlot trekt?

Dit is precies wat we gaan doen op de Filotes VIP dag op 1 juni 2023.

Wat we gaan doen:

Tijdens de VIP dag bevind je je bij de VIP dag in een groep van gelijkgestemden. Mensen die in organisaties werken waar hetzelfde gebeurt, of die op eenzelfde punt staan als jij. 

We bekijken samen de casus van jouw organisatie en we onderzoeken waar het op vast loopt.

We kijken welke interventies nodig zijn om de transformatie weer vlot te trekken, wie hierbij nodig zijn en hoe je dat eenvoudig voor elkaar krijgt. We geven je onze formule om tot een doorbraak te komen en je leert hoe je deze kan toepassen. 

Aan het einde van de dag ga je gegarandeerd lichter de deur uit, en heb je de touwtjes weer in handen.

Over Filotes

Wij zijn Frederik van Son en Jeroen Venneman. Wij geloven dat Agility vooral gaat over mensen, hun patronen, gedachten en drijfveren. Wij gaan voor duurzame en diepgaande veranderingen binnen organisaties, zodat zij van ´doing agile´, naar ´being agile´ gaan.

Frederik van Son is Founder van Filotes en de drijvende kracht achter Personal Agility. Hij ontwierp dit unieke model na jarenlang als projectmanager en Agile coach in o.a. IT, digital, e-commerce en marketing tegen dezelfde uitdagingen aan te zijn gelopen. Hij werkte als freelancer o.a. voor Sanoma, Bugaboo, TMG, Shoeby en VodafoneZiggo.

Jeroen heeft als Consultant, Coach en Trainer veel Agile ervaring opgedaan en was betrokken bij de transformaties van o.a. Rabobank, ING, VodafoneZiggo, Liberty Global, SVB, Kadaster, Avans Hogeschool en Universiteit Twente.

Jeroen is voorzitter van het Agile Consortium Nederland. Hij is auteur van onder andere de volgende boeken:

 • Agile – pocketguide voor wendbare organisaties
 • Agile FOCUS in besturing – pocketguide voor executives in transformatie.

Deze bedrijven gingen je voor:

Praktische informatie

Datum: 1 juni 2023
Tijdstip: 09:00 – 16:30 uur
Locatie: centraal in Nederland
Investering: 895 euro ex btw indien je boekt voor 30 april 2023
daarna is de investering 1500 euro ex btw 

Wil je er graag bij zijn op 1 juni? We ontvangen je graag! Klik op de knop hieronder om de intake te boeken. Nadat je je intake geboekt hebt en de vragen hebt ingevuld, hebben we een call om te bepalen of deze dag bij jou en de organisatie past. Als dit voor beide partijen een ja is, schrijven we je in en ontvang je een factuur.