In een notendop

  • Kiten en coaching
  • Zowel geschikt voor mensen die nog nooit gekitesurft hebben als ervaren kiters
  • Leren over agile thema’s en kennisuitwisseling met vakgenoten
  • Het vvergroten van je persoonlijke wendbaarheid

Weet je zo genoeg? Claim dan via deze link direct jouw plek door een call in te boeken.

Hoe het idee is ontstaan

In 2013 is Frederik van Son, oprichter en eigenaar van Filotes, begonnen met kitesurfen tijdens een vakantie op Schiermonnikoog.

Frederik: “Als ik vertel dat ik kitesurf, valt mij op dat veel mensen super enthousiast worden en me vertellen dat ze dat nog altijd een keer willen leren. Met vaak allerlei excuses dat ze er nog niet aan begonnen zijn. Zoals: “ik ben er eigenlijk te oud voor”. Of ze hebben een andere overtuiging.

In januari 2021 ontmoette ik een dame van 64. Het was hartje winter en 2 graden boven nul. Toen ze van het water stapte, vertelde ze me dat ze 5 jaar geleden was begonnen met kitesurfen. Zij had duidelijk een andere overtuiging, drive en wilskracht om stappen te zetten om haar droom te verwezenlijken. Ik schreef er een blog over Geloof niet alles wat je denkt.”

We komen samen met een groep Agile professionals en gaan we aan de slag met agile thema´s. Je zal er achter komen dat agile werken en denken heel veel paralellen kent met kiten. We koppelen thema’s rondom het (leren) kiten aan persoonlijke wendbaarheid en de thema’s die spelen op je werk zoals koers uitzetten, sturen, loslaten, uit je comfortzone stappen, risico’s nemen, veiligheid, tegenwind, stroomversnelling en vliegen.  

Kortom: de Filotes Kitesurf summit is een sportief netwerkevent waarin je in een community stapt van Agile professionals die willen leren kitesurfen of dit al doen. Ben jij erbij? 

Benieuwd naar ons programma en de Kitesurf Summit? Of heb je een andere coachvraag? We praten graag met je verder in een persoonlijk gesprek.